Egyedi sajtóeseményen mutatkozott be a JTB Hungary

Rendhagyó sajtótájékoztatót tartott a Japánspecialista tulajdonosa, a JTB Hungary a hazai turisztikai médiumok képviselői számára. Az esemény célja az utazási iroda személyes bemutatkozásán túl Japán és a távol-keleti kultúra egy szegletének megismertetése volt.

Bár a JTB Hungary nem kevesebb, mint egy évtizede van jelen a magyar piacon, az utazási iroda most látta elérkezettnek az időt arra, hogy hivatalosan is bemutatkozzon a szaksajtónak. E jeles eseményt azonban nem csupán az ismerkedés vágya ihlette, hanem a Japán iránt egyre fokozódó érdeklődés is.

Ennek jegyében a JTB Hungary egy egyedi hangulatú, kötetlen sajtóeseményen látta vendégül a médiumok képviselőit, ahol a résztvevők részletesen megismerhették az iroda tevékenységét és eredményeit egyaránt. A rendezvény központjában a távol-keleti, egyben a japán kultúra bemutatása állt, amelynek fénypontját a szigetországban éppen aktuális sakura, vagy más néven a cseresznyevirágzás adta.
Az esemény alatt a résztvevők nem csupán tradicionális japán sushik széles választékát kóstolhatták meg, de megismerkedhettek a méltán népszerű cseresznyevirág teával is.