Portfólióbővítéssel és több újítással készül a 2016-os évre a Japánspecialista. Az utazási iroda a megváltozott igényekre reagálva öt teljesen új, csoportos körutat indít jövőre, valamint felfrissíti meglévő ajánlatait is.

A Japánspecialista utazási iroda október elsején közös, jó hangulatú reggeli keretében mutatta be 2016. évi ajánlatait a viszonteladóknak. A workshop fókuszában a csoportos japán körutak álltak: ezek kínálatát az utazási iroda a megnövekedett igényekre válaszul 2016-tól jelentősen bővíti. A portfólióban nem kevesebb, mint öt új körút kap helyet, köztük egy világörökségi, egy anime és egy gasztrotúrával. Ezzel együtt az utazási iroda szakmai idegenvezetői létszáma megduplázódik annak érdekében, hogy továbbra is minden úton tapasztalt, magyar kalauz kísérje és segítse a csoportokat.

„Japán egyre népszerűbb úti cél a magyar utazók körében, hiszen egyre többen ismerik fel, hogy a felkelő nap országa közel sem elérhetetlen, sőt! Közelebb van, mint hinnénk, és megfizethetőbb, mint gondolnánk” – mondja Csabai Ferenc, termékfejlesztési menedzser. – „Utasaink egyre többet szeretnének megismerni Japán világából, és egyre nagyobb igény mutatkozik a speciális, megszokottól eltérő japán utak iránt” – magyarázza a döntés hátterét.

A körutak mellett a Japánspecialista az egyéni utak terén is frissítésre törekszik, hogy minél több utazni vágyó megtalálja a számára legkedvezőbb repülőjegy-, szállás, vagy programlehetőséget.