Még több élményben és kényelemben lehet részük utasainknak az új Momiji Exkluzív körutunkon! November 3-15 között felfedezhetik belülről az egykori főváros császári palotáját, első osztályon utazhatnak a híres shinkanszen vasúton, megkóstolhatják az igazi japán teppanyakit és még számos kiemelt programban és kényelemben lehet részük az exkluzív csoportos utazásunkon!

A programban szerepelnek a klasszikus Momiji út helyszínei, így Kiotó, Oszaka, Takayama, Shirakawa-go, Kanazawa és a Fuji felkeresésére is sor kerül.

A szokásos útiterv emellett új programokkal bővül. Utasaink egy teaceremónia alkalmával ismerhetik meg a gyönyörű Happo-en kertet. A kert minden évszakban magával ragadó és vonzza a kikapcsolódni vágyókat, de a momiji idején különösen szép, hiszen káprázatos színekbe öltözik. Tokió luxusnegyedénék, Ginzának a felfedezése sem maradhat ki a programból, az út során szabad program keretében járhatják körbe utasaink a pazar boltokat. Exkluzív körútunkba beépítettük a kincsekben és történelmi emlékekben bővelkedő Nikkót, ahol a résztvevők meglátogatják a Toshogu-szentélyt. A szemfülesek megpillanthatják a szentély szobrai között a három bölcs majmot, akik nem hallanak, nem látnak és nem beszélnek. A programban szerepel a Nantai-hegy lábánál fekvő, elragadó látványt nyújtó Chuzenji-tó és a Kegon-vízesés is.

Nikkó

Narában egy igazi maiko (gésatanonc) táncát csodálhatják meg vacsorájuk elfogyasztása közben. Hiroshima megtekintése után jellegzetes ételek várják őket egy helyi étteremben. Ráadásul az út során megismerkedhetnek a teppanyaki étterem látvány- és ízvilágával is.

A kényelem érdekében sok esetben a tömegközlekedést elkerülve privát busszal jutnak el utasaink a helyszínekre, a shinkansen vasúton pedig első osztályon utaznak. Az elhelyezésük a többi körúttal szemben 4-5 csillagos superior típusú szállodákban történik. A körút a megszokottnál kisebb létszámmal indul, így az idegenvezetőnek még több ideje jut az egyéni kérdések megválaszolására.

A Momiji Exkluzív körutunkról itt található bővebb információ!