A Nobu Budapest bejelentette, hogy március 9. és 18. között pop-up éttermét nyit Bécsben, közvetlenül a Bécsi Operaház szomszédságában, a Hotel Bristol Vienna-ban.

Az új stílusú japán konyhájáról ismert, díjnyertes étteremhálózat először mutatkozik be a bécsi közönség előtt, ahol nagy várakozással tekintenek a Nobuyuki Matsuhisa séf – vagy, ahogy a világ ismeri „Nobu” – által fémjelzett, a tradicionális japán technikákat és a dél-amerikai ízvilágot egyedien ötvöző étterem bemutatkozására.

A Nobu Budapest több mint 6 éve nyitotta meg kapuit Közép-Európa első Nobu éttermeként, amely a japán csúcsgasztronómia egyik legmeghatározóbb képviselője a hazai piacon. Az étterem csapata a bécsi vendégszerepléssel tovább szeretné népszerűsíteni Nobu különleges fogásait a régióban.

“Ez egy nagyon különleges feladat számunkra, és izgatottan várjuk, hogy március 9-én megnyissuk pop-up éttermünket az osztrák közönség előtt, ahol olyan fogásokat is bemutatunk, amik kizárólag a magyar Nobu-ban elérhetőek – mondta Schreiner Gábor, a Nobu Budapest executive séfje.

A Bécs szívében található Hotel Bristol Vienna-ban à la carte ebédkínálattal, két vacsora menüsorral és egy különleges Opera menüvel várja az érdeklődőket a Nobu pop-up étterem március 18-ig.

Schreiner Gábor - Kis méret