24. alkalommal rendezték meg a Best of Budapest & Hungary Díjátadó Gálát, ahol a finom ételek és szórakoztató programok mellett átadták a Budapest legjobbjainak járó elismeréseket. A „Best Travel Services” kategória idei győztese a céges utaztatásra szakosodott JTB Hungary lett.

Mintegy 500 fő vett részt március 25-én a Best of Budapest & Hungary 2017 díjátadó gálán. A Best of Budapest & Hungary egy független minősítési rendszer, amit a Budapest Week Publishing alapított 24 éve azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a legjobb hazai vendéglátókra, szállodákra és egyéb szolgáltatókra. A nyertesek listája szavazással dől el, amelynek során a kiadó olvasói, üzleti partnerei és bizottsági tagjai voksolhatnak a résztvevő vállalatokra. A Legjobb Utazási Szolgáltatások kategóriában idén az 1912-ben alapított japán JTB Group (Japan Travel Bureau) hazai kirendeltségére, a JTB Hungary-re érkezett a legtöbb szavazat.

H_D_7605

Az ünnepségen Simon Karolina, a JTB Hungary kiutaztatási vezetője vette át a rangos elismerést: „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy irodánk elnyerte a Legjobb Utazási Szolgáltatások minősítést, ami azt igazolja számunkra, hogy utasaink és a szakma elismerik munkánkat, szolgáltatásainkat. Munkatársaimmal együtt a továbbiakban is azon dolgozunk majd, hogy innovatív szolgáltatásokat és a lehető legmagasabb minőséget biztosítsuk azoknak, akik utazási partnerüknek a JTB Hungary-t választják.”

További képek az estről:

H_D_6835

BOB

H_D_7389

H_D_7716

H_D_7482

H_D_7499

H_D_8119

H_D_7964

H_D_7999

H_D_8369