Kihagyhatatlan last minute akciónk során 2017. október 2-9. között 90.000 Ft kedvezménnyel vásárolhatja meg őszi japán körutazásunkat!

Mindig is arra vágyott, hogy egyszer felfedezze Japánt? A 13 napos nagy körutunk során, útja minden percét kihasználva ismerheti meg a csodás ország gazdag, hagyományőrző kultúráját. Japánban különösen nagy jelentősége van az évszakoknak: az ősz vörösen izzó juharfáival (a Momijik) az egyik legszebb időszak. Az enyhe novemberi idő tökéletes arra, hogy felfedezze velünk a vidéki Japán varázslatos tájait.
Az út során nem maradhatnak ki Tokió és Hiroshima legfontosabb látványosságai sem, ám ezúttal kissé letérünk a megszokott ösvényről és felderítjük az ország rejtettebb arcait is. Kiotó és Nara mellett meglátogatjuk Okayama csodaszép kertjét, majd tovább utazunk Shikokura, ahol Matsuyama környékének felfedezése után átkelünk a híres Shimanami Kaido hídjain, ahonnan fenséges látvány tárul elénk. A Momiji körutak megalkotásánál nem kötöttünk kompromisszumokat: az egész napos városnézéseknek és folyamatos szervezett programoknak hála egyedülálló betekintést kap a felkelő nap országába.

Akció időtartama: 2017. október 02-09.
Akciós körutazás: Momiji: őszi nagykörút Shikoku érintésével
Körutazás ára: 2017.október 02-09. között 859.000 helyett –>  769.000 Ft / fő

Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze!

shutterstock_(Kiotó)