Japán, egy  fotós objektívén keresztül – Japánspecialista Klub nyári kiadás, nem csak fotóspalántáknak

Vegyél részt egy kötetlen beszélgetésen a Greg Large Photography fotósával, aki nemrégiben tért vissza több mint 1 hónapos Japán útjáról. Elmeséli, milyen érzés volt bejárni Yakushima szigetét, mely a jól ismert és népszerű Miyazaki Hayao művet, a Mononoke hercegnőt is inspirálta. A kaland egy valódi buddhista templomban folytatódik, ahol a megvilágosodásé a főszerep, majd képzeletben (és fotók segítségével) ellátogatunk népszerű turista helyszínekre is. A beszélgetést finom japán harapnivalókkal színesítjük, ami 6 db-os maki tálból, (Vegetáriánus: 3 db japán tojáslepény, 3 db avokádó vagy Halas falatok: 3 db lazac, 3 db avokádó) hagyományos zöldteából és hűsítő fagylaltból (2 gombóc) áll. (Választható: fekete szezám, matcha vagy vegyes).

Vannak kérdések melyek minden Japánba térőt foglalkoztatnak, így fotósunkat is: hogyan férhet meg egymás mellett egy ugyanazon kultúrában a cukiság (kawaii) és ennek szöges ellentéte, a rendezettség, szabályok és a szigor? Mégis, ki vásárol a macskájának sapkát, avagy élet az italautomatákon túl.

Tarts velünk a Bambuszliget Étteremben, kérdezz Japánról és várd a meglepetést! 🙂

Időpont: 2018. augusztus 22. 18 órától

Helyszín: Bambuszliget Étterem
1056 Budapest, Belgrád rakpart 18.

 

Részvételi díj: 3.000 Ft/fő
(A részvételi díj a fentebb említett menüre vonatkozik, az azon túli étel-, és italfogyasztást nem tartalmazza, ez külön a helyszínen fizetendő!)

A rendezvényen való résztvevők száma korlátozott (28 fő). Az eseményen azok vehetnek részt, akik kitöltötték a regisztrációs űrlapot és 2018. augusztus 21-én 16.00 óráig befizették a részvételi díjat. A befizetés teljesíthető átutalással, vagy személyesen irodánkban készpénzzel, illetve bankkártyával. (A díjbekérőt a regisztrációt követően küldjük ki.)
A rendezvényt minimum 12 fő jelentkezése esetén tartjuk meg!
Bármely kérdés esetén keressen minket a nikolett.nemeth@jtbhungary.com email címen. 

Hoppá! Az űrlap nem található.