Tarts velünk 2018. október 16-án (kedd) 19 órától a Sushi Sei Étteremben (1036 Budapest Bécsi út 58.) és ismerd meg Tóth-Vásárhelyi Réka (Katagami Kokeshi) kokeshi babáinak titkait! Miben rejlik a kokeshik varázsa? Hogyan születnek meg a különböző kokeshik? Mennyi ideig tart míg egy faanyag igazi, személyiséggel bíró babává alakul? Milyen kalandokkal néz szembe egy magyar kokeshi művész, ha a babák szülőhazájában, Japánban vesz részt egy versenyen?

Játssz velünk egy hagyományos japán játékot is, de ez egyelőre maradjon a meglepetés homályában! 😊 Minden titok jobban esik egy finom vacsora közben, ezért az este során őszi japán fogásokkal is várunk.

MENÜ:

Előétel:
Kobachi (falatkák): uborkás angolna, sült hokkaidó tök, tamago (tojás)
Miso leves

Bento:
Zöldséges tempura válogatás, kimcsi, rizs, nimono (párolt zöldségek), maki, zöldséges halnyárs

Desszert:
Őszi sütőtök torta

Ital:
japán zöldtea

Részvételi díj: 7.900 Ft
(A részvételi díj a menüsor és az előadás árát tartalmazza, további fogyasztás külön a helyszínen fizetendő!)
A menü kérhető vegetáriánus változatban is.

A rendezvényen való résztvevők száma korlátozott (24 fő). Az eseményen azok vehetnek részt, akik kitöltötték a regisztrációs űrlapot és 2018. október 15-én 12.00 óráig befizették a részvételi díjat. A befizetés teljesíthető átutalással, vagy személyesen irodánkban készpénzzel, illetve bankkártyával. (A díjbekérőt a regisztrációt követően küldjük ki.) A rendezvényt minimum 14 fő jelentkezése esetén tartjuk meg! Bármely kérdés esetén keressen minket a nikolett.nemeth@jtbhungary.com email címen.

A jelentkezés lezárult, jövő hónapban újabb Klub esttel várunk!