Hogyan ünneplik a japánok az új esztendő közeledtét? Milyen hagyományok vannak Karácsonykor és mit szokás ilyenkor fogyasztani a felkelő nap országában?
Időpont:
Helyszín:
Menüsor:
Rainbow Oshizushi (lazac, tonhal, süllő, avokádó préselt sushi)
Főétel:
Oshogatsu Bento:
- Date maki (tojáslepény tekercs)
- Kuro mame (fekete bab)
- Namasu (marinált jégcsapretek saláta
- Sake dango (lazacfasírt golyó)
- Ebi no ponzu yaki (grillezett fekete tigrisrák, ponzu szósszal)
- Oden (szakésan és szójásan grillezett zöldségek, tojás)
- Buta kakunyi (gyömbéresen, szójásan grillezett császárhús)
- Gohan (rizs)
Leves:
Miso leves
Desszert:
Mochi (töltött rizsdesszert)
Részvételi díj: 9.900 Ft
(A részvételi díj a menüsor és az előadás árát tartalmazza, további fogyasztás külön a helyszínen fizetendő!)
A rendezvényen való résztvevők száma korlátozott (28 fő). Az eseményen azok vehetnek részt, akik kitöltötték a regisztrációs űrlapot és 2018. december 17-én 12.00 óráig befizették a részvételi díjat. A befizetés teljesíthető átutalással, vagy személyesen irodánkban készpénzzel, illetve bankkártyával. (A díjbekérőt a regisztrációt követően küldjük ki.) A rendezvényt minimum 15 fő jelentkezése esetén tartjuk meg! Bármely kérdés esetén keressen minket a nikolett.nemeth@jtbhungary.com email címen.
Köszönjük a jelentkezéseket, a regisztrációt holnapi eseményünkre lezártuk!