Útvonal: Szöul, Tokió

Ismerjen meg két különleges metropoliszt egy hét alatt! Az út során felfedezheti a modern, kulturális és történelmi emlékekben gazdag Szöult. Annak ellenére, hogy a világ egyik legsűrűbben lakott városa, a domborzatának köszönhetően mégis rengeteg zöldterülettel rendelkezik. Szöul megismerése után bejárhatja Tokiót, amely hatalmas toronyházaival, csendes szentélyeivel és leírhatatlan hangulatával mindenkit rabul ejt.

 

1 . Nap

Elutazás Budapestről Szöulba menetrendszerinti járatokkal, átszállással.

2 . Nap

Érkezés Szöulba, transzfer a szállodába. Szállás Szöulban.

3 . Nap

Reggeli a szállodában, majd egész napos buszos városnézés Szöulban. Elsőként a Jogyesa buddhista templomot látogatjuk meg, majd egy fotó készítésének erejéig megállunk a „Kék Ház” bejáratánál, azaz a jelenlegi elnöki rezidenciánál. Ezt követően a város 5 palotája közül a legnagyobba, a Gyeongbokgung palotába látogatunk, ahol a rendkívül látványos királyi őrségváltásnak is tanúi lehetünk. Vásárolgatás és ebéd a közelben, majd elhagyjuk a belvárost, és meglátogatjuk a közeli skanzent (Korean Folk Village), ahol korhű környezetben ismerkedhetünk meg a Joseon kori korea mindennapjaival és különböző kulturális előadásokat is nézhetünk. Transzfer vissza a szállodába, szállás Szöulban.

4 . Nap

Reggeli a szállodában, majd egész napos buszos kirándulásra indulunk Korea – és a világ – talán legegyedibb területére, az Észak- és Dél-Korea határán fekvő Demilitarizált Övezetbe (DMZ). Hegytetőkön épült kilátókból távcsövekkel nézhetünk át a külvilágtól szinte teljesen elzárt Észak-Koreába, különböző emlékhelyeket látogatunk meg, hogy megismerjük és megértsük az ország kettészakadásának hatásait. Ebéd után a közvetlenül a határon létrehozott JSA-be, azaz az ENSZ által létrehozott, aktívan működő katonai támaszpontra is beléphetünk, hogy még közelebb kerülhessünk a titokzatos és elzárt „Északhoz”. Este transzfer vissza a szállodába, szállás Szöulban.

5 . Nap

Reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre, utazás Tokióba, majd transzfer a szállodába Airport Limousine Busszal. Szállás Tokióban.

6 . Nap

Reggeli a szállodában. Egész napos buszos városnézésünk elején végigtekinthetünk a hatalmas metropoliszon a Tokió toronyból, majd egy teaszertartáson vehetünk részt. A japán stílusú ebéd elfogyasztása után a program részét képezi a Császári Palota terének és a Nijubashi-hídnak a megtekintése. Ezt követi egy hajókázás a Szumida folyón, majd kikötés után a Sensoiji templomot látogatjuk meg, valamint sétálunk a Nakamise bevásárlóutcában.

Este szabad program, majd szállás Tokióban.

7 . Nap

Reggeli a szállodában, majd szabad program. Szállás Tokióban.

8 . Nap

Reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre, utazás Budapestre.

Időpont: egyénileg választható
Részvételi díj: az aktuális árakról érdeklődjön kollégáinknál

 • Standard csomag: 3*+-os (standard) kategóriájú szállodákkal: Ft/fő-től
 • Prémium csomag: 4*-os (superior) kategóriájú szállodákkal : Ft /fő-től

 

A részvételi díj tartalmazza:

 • A megadott szállásokat franciaágyas/kétágyas szobában
 • Reggelis ellátást
 • Nemzetközi repülőjegyet és illetékeket Budapest – Szöul, Szöul – Tokió és Tokió – Budapest útvonalra
 • Egész napos buszos kirándulást angol nyelvű idegenvezetéssel Szöulban, a Demilitarizált Övezetben és Tokióban ebéddel
 • Retúr repülőtéri transzfert Szöulban privát autóval, Tokióban Airport Limousine Busszal

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
 • A reggelin kívüli és a programban nem jelölt étkezéseket
 • A városokon belüli tömegközlekedést
 • Belépőjegyeket és egyéb személyes kiadásokat a programban szereplő kirándulásokon kívül
 • Egyágyas felárat

Standard és Prémium csomagban:

Standard vagy Prémium csomag választása esetén garantáljuk, hogy szállása európai sztenderdeknek is minden téren megfelelő 3*+-os (standard), illetve magasabb 4*-os (superior) kategóriájú, a JTB által ellenőrzött színvonalú hotel vagy ryokan legyen. A szállás kiválasztásánál ügyelünk arra, hogy az elhelyezkedését és a szolgáltatásait tekintve is a lehető legkényelmesebb legyen, továbbá ezeket a szállásokat szabad helyek függvényében speciális, csak a JTB irodái számára elérhető árakon foglalhatjuk.

Standard  csomagban:

 • Szöul, 3 éj: IBIS Ambassador Insadong 3*
 • Tokió, 3 éj: Hotel Villa Fontaine Nihombashi Hakozaki

Prémium csomagban :

 • Szöul, 3 éj: Lotte City Myeongdong
 • Tokió, 3 éj: Keio Plaza Hotel Tokyo 4*

A szálloda változtatásának jogát fenntartjuk!

Feltételek:

 • Az ajánlat 2021. január 5. és december 20. között, valamint a szabad helyek függvényében érvényes.
 • Az ajánlat minimum két fő együttes utazása esetén érvényes. Ajánlatért egy fő részére, egyágyas elhelyezéssel, kérje munkatársaink segítségét.
 • A program, szállások és szolgáltatások igény szerint egyedileg módosíthatóak, kombinálhatóak egyéb ajánlatainkkal.
 • Az árak nem tartalmazzák az augusztusi, egyes ünnepi és kiemelt időszakok felárát.
 • Standard vagy Prémium csomag választása esetén garantáljuk, hogy szállása európai sztenderdeknek is minden téren megfelelő 3*+-os (standard), illetve magasabb 4*-os (superior) kategóriájú, a JTB által ellenőrzött színvonalú hotel vagy ryokan legyen. A szállás kiválasztásánál ügyelünk arra, hogy az elhelyezkedését és a szolgáltatásait tekintve is a lehető legkényelmesebb legyen, továbbá ezeket a szállásokat szabad helyek függvényében speciális, csak a JTB irodái számára elérhető árakon foglalhatjuk.
 • Irodánk a programváltozás jogát fenntartja.