A hosszúszárnyú bálnák telente évről évre, akár több ezer kilométert úszva az Okinawa körüli melegebb vizekbe vándorolnak. A környéken nincs jobb hely a megfigyelésükre, mint a Kerama szigetek körüli tenger. A programon angolul beszélő szakértő kíséri a csoportot, aki a túra elején egy rövid tájékoztatót tart a bálnákról, illetve végig készséggel válaszol minden ezzel kapcsolatos kérdésre. A 2014-es szezonban a bálnalesek 100%-a sikeres volt, azaz minden egyes alkalommal sikerült találkozni e tengeri óriásokkal. Ha egészen véletlenül mégsem lenne sikeres a les, a szervező visszafizeti a túra teljes árát.

Időpont: csak bizonyos napokon
Részvételi díj: 4.500 jen/fő

• Találkozó a nahai kompkikötőben
• Kihajózás közben tájékoztató előadás a bálnákról
• Bálnales a Kerama szigetek körül
• Visszatérés Nahába

2012. január 1-től a külföldi pénznemben kiadott szolgáltatások ára forint átutalás vagy kártyás fizetés esetén az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY deviza eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra. Készpénzes forintos fizetés esetén pedig az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY valuta eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra.

A szervező garanciát vállal a bálnales sikerességére, amennyiben nem sikerül bálnát látni, a program árát visszatérítik. A részletekről kérjük, érdeklődjön munkatársainknál! A programváltozás jogát fenntartjuk!

(A program kódja: ACT1O01004OOB, ACT1O00904OOB)