Egész napos buszos kirándulás a Fuji-hegyhez és a Hakone Nemzeti Parkba. Japán legmagasabb hegycsúcsának megtekintése, és hajókázás a közeli tavon.

Utazás busszal Tokióból a Hakone Nemzeti Parkban elhelyezkedő Fuji-hegyhez (kb. 2,5 óra utazás). Túránk első állomása a Fuji Ötödik állomás (magasság: 2.300m), majd a japán stílusú ebéd után hajókázás az Ashi-tavon, majd kabinos felvonózás a Komagatake-hegyre. Visszatérés busszal Tokióba az esti órákban.
Akik tovább maradnának a nemzeti parkban, azoknak lehetősége van nem visszatérni Tokióba, hanem a Hakone-en-ben, vagy az Odawara állomásnál befejezni a túrát. A túra ára ebben az esetben nem változik.

Időpont: csak bizonyos napokon
Részvételi díj ebéddel:
január–február, május–december: 14.300 jen/fő
március–április: 14.800 jen/fő

  • Busszal a Fuji-hegy ötödik állomásáig (2.300 m)
  • Ebéd japán specialitásokkal
  • Hajókázás az Ashi-tavon
  • Felvonózás a Komagatake-hegyre
  • Hakone-en

A program csak bizonyos napokon indul. Kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Vegetáriánus ebéd előzetes kérésre rendelhető. A nagy zsúfoltság és a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt a program állomásai változhatnak. A programváltozás jogát fenntartjuk!

2012. január 1-től a külföldi pénznemben kiadott szolgáltatások ára forint átutalás vagy kártyás fizetés esetén az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY deviza eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra. Készpénzes forintos fizetés esetén pedig az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY valuta eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra.

(A program kódja: BUS1JF20H/A/S/K/B1MKS)