Töltsön el egy napot a Ghibli Múzeumban, ebédeljen a Ghibli filmeket inspiráló Hotel Gajoen Tokióban, és látogasson el a szabadtéri Edo-Múzeumba!

A túra a Ghibli filmeket inspiráló Gajoen Tokyo Hotelben kezdődik, ahol egy finom ebéddel egybekötve ismerhetik meg az impozáns hotelt. Ebéd után a csoport a Ghibli Múzeumba megy.
A Ghibli Múzeumot a híres animátor, Miyazaki Hayao úr alapította – a Mononoke hercegnő, Szomszédom Totoro, az Oscar-díjas Chihiro Szellemországban és sok más anime megálmodója. A múzeumban megtekinthetik Totoro „macska-buszát”, és különböző rövidfilmeket nézhetnek meg a rajzfilmek készítéséről.
A program a szabadtéri Edo Múzeumban ér véget, ahol egy igazi Ghibli filmben érezhetjük magunkat. Ahogy végigsétálunk a múzeum utcáin, a színes és érdekes épületek között, átérezhetjük, milyen a Ghibli filmek atmoszférája.
A csomag tartalmazza az autóbuszos utazást a teljes útvonalon, az ebédet, a belépőket és az angol nyelvű idegenvezetést.

Érdeklődik az anime és az otaku kultúra iránt? Tekintse meg 8 napos anime és otaku túránkat, melynek keretében a Robot Show mellett még több izgalmas programon vehet részt Tokióban!

1 . Nap Program

Időtartam: kb. 8 óra, 10:00 – 18:30

  • 10:00 Találkozó Shinjukuban
  • Ebéd a Gajoen Tokyo Hotelben
  • Az Edo–Tokió Szabadtéri Építészeti Múzeum megtekintése
  • A Ghibli Múzeum megtekintése
  • Utazás vissza Shinjukuba

Időpont: csak bizonyos napokon
Részvételi díj: 14.000 jen/fő

A program csak bizonyos napokon indul. Kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

A Ghibli múzeum limitált befogadóképessége, és a folyamatosan magas érdeklődés miatt ajánlott a belépőjegyet minél korábban lefoglalni.

(A program kódja: GDT1J01901MMS)

2012. január 1-től a külföldi pénznemben kiadott szolgáltatások ára forint átutalás vagy kártyás fizetés esetén az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY deviza eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra. Készpénzes forintos fizetés esetén pedig az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY valuta eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra.