Egész napos buszos városnézésünk elején végigtekinthetünk a hatalmas metropoliszon a Tokió toronyból, majd egy teaszertartásban vehetünk részt. A japán stílusú ebéd elfogyasztása után a program részét képezi a Császári Palota terének és a Nijubashi-hídnak a megtekintése. Ezt követi egy hajókázás a Szumida folyón, majd kikötés után a Sensoiji templomot látogatjuk meg, valamint sétálunk a Nakamise bevásárlóutcában.

1 . Nap

• A Tokyo Tower meglátogatása
• Teaszertartás
• A Császári Palota terének és a Nijubashi-hídnak megtekintése
• Hajótúra a Szumida folyón
• A Sensoiji templom megtekintése
• Séta a Nakamise bevásárlóutcán

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Időpont: csak bizonyos napokon
Részvételi díj: 12.800 jen/fő

2012. január 1-től a külföldi pénznemben kiadott szolgáltatások ára forint átutalás vagy kártyás fizetés esetén az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY deviza eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra. Készpénzes forintos fizetés esetén pedig az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY valuta eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra.

A program csak bizonyos napokon indul. Kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!
A cseresznyevirágzás időszakában (kb. március 20. és április 14. között) a hajókázást a Szumida park meglátogatása váltja fel a várható tömeg miatt. A Szumida hajókázást előzetes információ nélkül törölhetik a szervezők, ha az időjárási viszonyok nem megfelelőek. Vegetáriánus ebéd előzetes kérésre rendelhető. A programváltozás jogát fenntartjuk!

(A program kódja: BUS1JT05H2MMS)