Két napos túra során feljuthat a híres Fuji-hegy csúcsára, ahonnan 3.500 méter magasból csodálhatja meg a varázslatos japán napfelkeltét.

A program során busszal utazunk Tokióból a Fuji-hegy 5. állomásához, ahonnan egy gondosan felépített túra során feljutunk a hegy kráteréhez, 3.500 méter magasságba.
Ez a túra csak júliusban és agusztusban, bizonyos napokon indul.

1 . Nap

Két napos túra során megmászhatja a híres Fuji-hegyet. Tokióból, a Keio Plaza Hoteltől (Shinjuku állomás közelében) busszal közelítjük meg az 5. állomást, amely 2.304 méteren található. 11 óra körül érkezünk a megfigyelőpontra, majd miután mindenki megebédel és megcsodálja a tájat, körülbelül 4 órás túrával érjük el a 7. állomást (2.910 m) a Yoshidaguchi útvonalon haladva, menetközben megtekintve a Kawaguchi-tavat. Az állomásnál a Toyokan Lodge-ban ételcsomagot kapunk, hogy jóllakva vághassunk neki a túra folytatásának. Pár órát pihenhetünk a közös hálóhelyiségben, majd folytatjuk túránkat, hogy hajnalra elérhessük a krátert és megcsodálhassuk a napfelkeltét. Újabb 5 óra gyaloglással, körülbelül reggel 3-ra érkezünk a kráterhez, ahol megpihenhet, és megnézheti a felejthetetlen napfelkeltét (a tiszta idő nem garantált). A kráter körbejárása után reggel 5 óra körül kezdjük meg a leereszkedést a Fuji-ról. 9 óra magasságában érkezünk vissza az 5. állomásra, ahonnan busszal utazunk a Yamanaka-tónál található forró vizes fürdőkhöz. Itt 3 óra jut a relaxálásra és a túra kipihenésére. Ebéd egyénileg, majd utazás busszal Tokióba, a Shinjuku állomásra.

Időpont: júliusban és augusztusban bizonyos napokon.
Részvételi díj: 14.800 jen/fő

2012. január 1-től a külföldi pénznemben kiadott szolgáltatások ára forint átutalás vagy kártyás fizetés esetén az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY deviza eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra. Készpénzes forintos fizetés esetén pedig az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY valuta eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra.

A program csak bizonyos napokon indul. Kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!
A programváltozás jogát fenntartjuk!

(A program kódja: BUS2J04322MKS)