Látogassa meg egy nap alatt a történelmi emlékekkel teli Kiotó és Nara legfontosabb látnivalóit privát, angol nyelvű idegenvezetővel!

A félnapos kiotói városnézés alatt a következő nevezetességek kerülnek megtekintésre: Nijō kastély (ha zárva, helyette Ryoanji), Aranypavilon és a Kiotói Császári Palota (szombat, vasárnap és nemzeti ünnepekkor zárva, helyette Kitano-tenmangu szentély kerül meglátogatásra). Az ebéd elfogyasztása után, a nap második felében Narában folytatódik a kirándulás, először Todaiji templom (a Nagy Buddha szoborral), majd a Kasuga Taisha szentély és a Nara Nagomikan áruház meglátogatásával. A program részét képezi egy séta a Nara parkban, ahol 1.200 őz él szabadon.

1 . Nap

Kiotói városnézés:
• A Nijō kastély megtekintése
• Az Aranypavilon és a Kiotói Császári Palota meglátogatása
• Japán és nyugati fogásokat is tartalmazó büféebéd

Narai városnézés:
• A Todaiji templom megtekintése
• Bejárás a Kasuga Taisha szentélybe
• A Nara Nagomikan áruház meglátogatása
• Séta a Nara parkban

Időpont: csak bizonyos napokon
Részvételi díj: 15.600 jen/fő

2012. január 1-től a külföldi pénznemben kiadott szolgáltatások ára forint átutalás vagy kártyás fizetés esetén az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY deviza eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra. Készpénzes forintos fizetés esetén pedig az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY valuta eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra.

Ez a program oszakai indulással is elérhető! (Kód: BUS1NP1101NNS)
A Kiotói Császári Palota helyett a Kitano-tenmangu szentély kerül megtekintésre áprilisban és októberben, május 14-17-én és a császári család eseményeinek alkalmával.
– A Kitano-tenmangu szentély helyett a Nishi –hongwanji templom kerül megtekintésre megtekintésre június 25-én, szeptember 25-én és december 25-én.
– A Nijo Kastély januárban, júliusban, augusztusban és decemberben keddenként zárva tart, ekkor a Ryoanji templom kerül megtekintésre.
A programváltozás jogát fenntartjuk.

(A program kódja: BUS1NN2101NNS)