Hajókázással egybekötött egész napos kirándulás a Fuji-hegyhez, Japán legmagasabb hegycsúcsához a shinkansen szuperexpresszel és busszal.

Utazás busszal Tokióból a Hakone Nemzeti Parkban elhelyezkedő Fuji-hegyhez. Túránk első állomása a Fuji Ötödik állomás (magasság: 2300m), majd a japán stílusú ebéd után hajókázás az Ashi-tavon (Kojiri és Hakone-en között), majd kabinos felvonózás a Komagatake-hegyre, ahonnan csodás kilátás nyílik a környékre.

1 . Nap

• Busszal a Fuji-hegy ötödik állomásáig (2300 m)
• Ebéd japán specialitásokkal
• Hajókázás az Ashi-tavon
• Felvonózás a Komagatake-hegyre

Időpont: csak bizonyos napokon
Részvételi díj ebéddel: 17.000 jen/fő-től
Részvételi díj ebéd nélkül: 15.500 jen/fő-től

2012. január 1-től a külföldi pénznemben kiadott szolgáltatások ára forint átutalás vagy kártyás fizetés esetén az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY deviza eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra. Készpénzes forintos fizetés esetén pedig az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY valuta eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra.

A program csak bizonyos napokon indul. Kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!
Vegetáriánus ebéd előzetes kérésre rendelhető. A nagy zsúfoltság és a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt a program állomásai változhatnak. A programváltozás jogát fenntartjuk!

(A program kódja: ECS3JL0121MCS / ECS3JL0221MCS)