A Nakajin kastély egy hegytetőn helyezkedik el, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a tengerre. Az egész napos buszos túra Észak-Okinawa legfontosabb látványosságait látogatja meg.

Az egész napos angol nyelvű (audio guide) buszos túra során gyönyörködhet az óceán látványában a festői Manzamo-foknál, majd a területre jellemző fogásokból összeállított ebédet követően megismerheti a tengeri világot az Okinawa Churaumi bebarangolása közben, amely a világ második legnagyobb akváriuma. Délután megkóstolhatja a frissen facsart ananászt a nagoi ananász parkban. A program részét képezi a területre jellemző fogásokból összeállított ebéd. A túra végén bejárhatja a Nakijin kastély romjait, és élvezheti a páratlan kilátást az óceánra.

Időpont: csak bizonyos napokon
Részvételi díj: 6.500 jen/fő

  • A Manzamo-fok megtekintése
  • Ebéd a Centurion Hotel Okinawa Churaumi-ban
  • Az Okinawa Churaumi akvárium megtekintése
  • A Nakijin kastély megtekintése
  • A nagoi ananászpark meglátogatása

2012. január 1-től a külföldi pénznemben kiadott szolgáltatások ára forint átutalás vagy kártyás fizetés esetén az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY deviza eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra. Készpénzes forintos fizetés esetén pedig az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY valuta eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra.

Az ár nem tartalmazza a belépődíjat az Okinawa Chuarumi akváriumba (1.850 jen/fő – 2012. augusztusi ár szerint). A program csak bizonyos napokon indul. Kérjük, érdeklődjön munkatársainknál! A programváltozás jogát fenntartjuk!

(A program kódja: RBS1O00311OOA)