Ez a hegyek között fekvő település számtalan kincset rejteget, így a Toshogu szentélycsoportot is, amely a Tokugawa Ieyasu sógun síremléke. A misztikus hangulatú nemzeti park örökre szóló élményt nyújt.

Egy csodás szentélykomplexum és gyönyörű természet várja a látogatókat. A világörökségi helyszíneket bejáró program első állomása a Nikko Toshogu szentély, majd japán ebéd elfogyasztása után a környék másik jelképéül szolgáló Chuzenji tóhoz utazunk, amely a Mt. Nantai vulkán egy korábbi kitörése által alkotott kráterben terül el. Ebből a tóból “táplálkozik” a közeli Kegon-vízesés is, amely 97 méteres magasságával egyike Japán legnagyobb vízeséseinek. Utunk során a tó mellett lévő kilátóból csodálhatjuk a hatalmas zuhatagot, de akár használhatjuk a vízeséshez épített liftet is.

1 . Nap

• Nikko Toshogu szentély meglátogatása
• Ebéd japán specialitásokkal
• Kirándulás a Chuzenji tóhoz
• A Kegon-vízesés megtekintése

Időpont: csak bizonyos napokon
Részvételi díj ebéddel: 15.000 jen/fő
Részvételi díj ebéd nélkül: 13.500 jen/fő

2012. január 1-től a külföldi pénznemben kiadott szolgáltatások ára forint átutalás vagy kártyás fizetés esetén az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY deviza eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra. Készpénzes forintos fizetés esetén pedig az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY valuta eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra.

A program csak bizonyos napokon indul. Kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!
Október 10 és november 8. között, illetve amennyiben a közlekedési vagy időjárási viszonyok úgy alakulnak, a Kegon-vízesés és a Chuzenji tó helyett a következő helyszínek kerülhetnek megtekintésre: Rinnoji templom, Taiyuin mauzóleum, Futarasan szentély, illetve a Tamozawa Császári Villa, Kirifuri-vízesés.
A túrára kényelemes ruha és cipő viselése ajánlott.
Vegetáriánus ebéd előzetes kérésre rendelhető.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

(A program kódja: BUS1JN01S1MKS)