Egész napos kirándulás a misztikus hangulatú Nikkoba és az Edo Wonderland tematikus parkba, ahol szamurájokkal és nindzsákkal találkozhat az autentikusan rekonstruált történelmi környezetben. Tegyen egy időutazást az Edo korszakba!

Miután buszunk megérkezett Nikkoba, meglátogatjuk a gyönyörű Toshogu szentélyt, amely a világörökségi helyszín részét képezi. Ezután busszal utazunk a Edo Wonderland tematikus parkba, ahol ninjának, szamurájnak és gésának öltözött színészek szórakoztatják a látogatókat, élethűen rekonstruált, Edo korabeli (1603-1868) japán környezetben. A park remek ötvözete a kulturális élményeknek és a szórakoztató programoknak. A túra befejeztével busszal és vonattal utazunk vissza a tokiói Asakusa állomásra.

1 . Nap

• A Toshogu szentély meglátogatása
• Barangolás az Edo Wonderland tematikus parkban
• Szamurájnak és gésának öltözött színészek bemutatója

Időpont: csak bizonyos napokon
Részvételi díj: 15.500 jen/fő

2012. január 1-től a külföldi pénznemben kiadott szolgáltatások ára forint átutalás vagy kártyás fizetés esetén az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY deviza eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra. Készpénzes forintos fizetés esetén pedig az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY valuta eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra.

A program csak bizonyos napokon indul. Kérjük, érdeklődjön munkatársainknál! A programváltozás jogát fenntartjuk!

(A program kódja: BUS1JN1WS1MKS)