Fedezze fel a bambuszrengetegen átszűrődő fény romantikus hangulatát és Arashiyama csodás természeti környezetét egy tradicionális hajós ebéd elfogyasztásával kiegészítve!

Kiotóból vonattal érkezünk Saga-Arashiyama állomásra, ahonnan gyalog indulunk a Sagano Bambuszerdő bejárására. Megtekintjük a Tenryuji és a Jojakkoji templomot, majd a Togetsukyo hídon átkelve indulunk vissza Kiotóba. Az átkelést követően szabadon választható programon vehetünk részt: egy japán stílusú, Yakatabune hajón elfogyasztott ebéddel koronázhatjuk meg a programot.

1 . Nap

• A Tenryuji templom megtekintése
• A Sagano bambuszerdő bejárása
• A Jojakoji templom látogatása
• Átkelés a Togetsukyo hídon
• Tradicionális hajós ebéd (opcionális)

 

Időpont: csak bizonyos napokon
Részvételi díj: 

Ebéd nélkül: 8.900 jen/fő

Ebéddel: 14.200 jen/fő

2012. január 1-től a külföldi pénznemben kiadott szolgáltatások ára forint átutalás vagy kártyás fizetés esetén az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY deviza eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra. Készpénzes forintos fizetés esetén pedig az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY valuta eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra.

Az Arashiyama állomásra tömegközlekedéssel jutunk el. A járművekre előzetes helyfoglalás nem lehetséges. A túrához kényelmes ruházat és cipő javasolt. A programváltozás jogát fenntartjuk.

(A program kódja: GDT1NN2401NNS/ GDT1NN2501NNS)