A buszos program során meglátogatjuk világörökség részét képező Shurijo kastélyparkot, és a híres 1945-ös okinawai csata helyszíneit, amivel betekintést nyerhetünk Okinawa színes történelmébe, kultúrájába. Programunk részét képezi a japán hadsereg egykori földalatti parancsnokságának megtekintése, majd a Himeyuri emlékmű meglátogatása. A területre jellemző fogásokból összeállított ebédet követően felkeressük a Béke Emlékparkot, majd a túránk végén meglátogatjuk az Okinawa tradícióit bemutató, látványos Gyokusendo tematikus parkot.

Időpont: csak bizonyos napokon
Részvételi díj: 5.700 jen/fő

• A Shurijo kastélypark megtekintése
• A Himeyuri emlékmű meglátogatása
• A területre jellemző fogásokból összeállított ebéd
• A Béke Emlékpark megtekintése
• A Gyokusendo tematikus park felkeresése

2012. január 1-től a külföldi pénznemben kiadott szolgáltatások ára forint átutalás vagy kártyás fizetés esetén az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY deviza eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra. Készpénzes forintos fizetés esetén pedig az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY valuta eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra.

Az ár nem tartalmazza a belépődíjat a Shurijo kastélyba (800 jen/fő – 2012. augusztusi ár szerint). A program csak bizonyos napokon indul. Kérjük, érdeklődjön munkatársainknál! A programváltozás jogát fenntartjuk!

(A program kódja: ACE1J01312OOB)