Félnapos tokiói városnézés, amely bemutatja a metropolisz egyik legrégibb negyedét, az Asakusát. A túra második felében a város legújabb felhőkarcolójáról, a Tokyo Skytree-ről vethetnek egy pillantást a nyüzsgő városra. Városnézésünk elején busszal érintjük a Császári Palota terét, a japán országgyűlés épületét, valamint a Ginza és az Akihabara negyedeket. Érkezés után meglátogatjuk a Sensoiji templomot, majd a Nakamise bevásárlóutcán barangolunk. A túra utolsó állomásaként a legújabb felhőkarcolóról, a Tokyo Skytree-ről vethetnek egy pillantást a nyüzsgő városra.

1 . Nap

• A Sensoiji templom meglátogatása
• Séta a Nakamise bevásárlóutcán
• A Tokyo Skytree kilátójának felkeresése

Időpont: csak bizonyos napokon
Részvételi díj: 6.600 jen/fő

2012. január 1-től a külföldi pénznemben kiadott szolgáltatások ára forint átutalás vagy kártyás fizetés esetén az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY deviza eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra. Készpénzes forintos fizetés esetén pedig az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY valuta eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra.

A program csak bizonyos napokon indul. Kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!
A túra esetenként japán résztvevőkkel közösen zajlik. Ebben az esetben fülhallgatón keresztül történik az angol nyelvű vezetés. A programváltozás jogát fenntartjuk!

(A program kódja: BUS1JT03H2MMS)