Egész napos oszakai városnézés tömegközlekedéssel és gyalogosan, ebéddel és hajókázással egybekötve. Fedezze fel Japán kereskedelmi központját, ahol a múlt és a jelen izgalmasan keveredik!

Tekintse meg Oszakát, Nyugat-Japán kereskedelmi központját, ahol a modern és a tradicionális keveredése egyedülállóan izgalmas városképet hozott létre! A város jelentőségét jelzi, hogy egykor Oszaka is kísérletet tett a japán fővárosi cím megszerzésére, melyet végül Tokió nyert el. Túránkat az Umeda Sky Building Floating Garden kilátójának meglátogatásával kezdjük, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra. Bejárjuk a város egyik legfontosabb kerületét, az Umeda negyedet, majd az ebéd elfogyasztása után megtekintjük az Oszaka kastélyt és múzeumot. Ezután 60 perces hajókázásra invitáljuk, mely során újabb gyönyörű oldaláról ismerheti meg a várost.

1 . Nap

• Az Umeda Sky Building Floating Garden kilátójának megtekintése
• Az Umeda negyed bejárása
• Ebéd
• Az Oszaka kastély megtekintése
• Hajós városnézés

Időpont: csak bizonyos napokon
Részvételi díj: 15.000 jen/fő
Részvételi díj Kiotóból indulva: 16.900 jen/fő

2012. január 1-től a külföldi pénznemben kiadott szolgáltatások ára forint átutalás vagy kártyás fizetés esetén az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY deviza eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra. Készpénzes forintos fizetés esetén pedig az aktuális (Sberbank által meghatározott) napi JPY valuta eladás árfolyamnak megfelelően kerül kiszámlázásra.

A csoport tömegközlekedéssel utazik a városnézés egy részén. Ha az időjárási viszonyok miatt nem lehetséges a hajókázás, akkor az Oszakai Történelmi Múzeum kerül megtekintésre.
Vegetáriánus ebéd előzetes kérésre biztosított. A programváltozás jogát fenntartjuk.

(A program kódja: GDT1NP7401NNS/ GDT1NN1501NNS)