Hasznos könyvek Japánról

Ismerje meg Japán egyedülálló nyelvét és kultúrját zsebkönyveink által. Az angol nyelvű kiadványok illusztrációkban gazdagon mutatják be mindazt, amit a japán kultúra alapjairól tudni érdemes.

A könyvek megvásárolhatóak irodánkban.

A look into Japan

A look into Japan

Egy könyv, ami segít, hogy megértse a japán kultúrát.

A Japánba látogatók gyakran sopánkodnak, hogy az ország nagyon elnyugatiasodott, és az ország gazdasági sikerei az egyedi kultúra elvesztéséhez vezetettek. Kétségtelen, hogy a modernitás mélyen érinti Japánt és lakóit, de érdemes egy közeli pillantást vetni a felszín alatt megbúvó tradicionalistásra, ami a japánok életének minden aspektusára kiterjed. A legtöbb hagyományos művészet ma is virágzik, a több száz éves szokások pedig mélyen átitatják a mindennapi és üzleti életet. A könyv megismerteti az olvasót a japán szokások, művészetek és a különböző életstílusok alapjaival.

A könyv ára: 2.500 Ft

 

Living Japanese style

LIVING JAPANESE STYLE

Ismerje meg a japán hétköznapokat és sajátítsa el a japán etikett alapjait!

Amikor először utazunk Japánba, ne reméljük, hogy az utcák szamurájokkal és gésákkal lesznek megtömve. Az átlag japánokat rendkívül sok nyugati hatás éri, de ennek ellenére az ország a rohanó, ultramodern külső és a harmonikus, hagyomány belső egyedi keveredése. Ez a könyv hozzásegíti az utazót, hogy megismerje a felszín alatt húzódó, igazi Japánt. Illusztrált tartalmakon keresztül megismerheti a helyi szokásokat, és megtudhatja, hogyan viselkedjen gyakori, hétköznapi helyzetekben.

A könyv ára:  2.500 Ft

 

Say it in Japanese

Say it in Japanese

Megszólalni japánul – útravaló hasznos szavakból és kifejezésekből

Amikor pár szót elsajátítunk a japán nyelvből, megismerhetjük a japán kultúrát is. Erőfeszítéseink nem maradnak megtérülés nélkül, hiszen könnyebben és magabiztosabban mozoghatunk Japánban, valamint a helyiek is nagy örömmel veszik majd próbálkozásainkat. A könyv élethelyzetek szerint csoportosítja a hasznos kifejezéseket, így segítségével könnyen kérhetünk útbaigazítást, rendelhetünk az étteremben és elegyedhetünk szóba a helyiekkel. A könyvet a Japánba látogatók mellett a nyelvtanulóknak is ajánljuk.

A könyv ára: 2.500 Ft