Rajongsz a dél-koreai drámákért vagy épp a K-pop bandák slágereinek megszállottja vagy? Akkor egyértelműen a HALLYU körutazásunkon a helyed! Célunk, hogy magyar csoportkísérőnk társaságában a Szöulban és környékén eltöltött egy hét alatt a világszerte egyre népszerűbb koreai popkultúra minél több zarándokhelyére látogassunk el. Kosztümös és modern filmek forgatási helyszíneire, valamint a zenei előadók által is szeretett vagy látogatott helyekre kalauzolunk el, ahol ha szerencsénk van, akár sztárokkal is találkozhatunk. Nincs más hátra, „lovagold meg” velünk a Koreai Hullámot, tarts velünk Szöulba körutazásunk alkalmával!

 

Munkatársaink jelenleg is azon dolgoznak, hogy a 2022-es körutazásunk minél hamarabb meghirdetésre kerüljön.

Amennyiben szeretne értesítést kapni, amikor elkészült körutazásunk, kérjük az “ajánlatkérés” gombra kattintva, az űrlap kitöltésével adja meg a kért adatokat, hogy az elsők között kapja meg értesítőnket. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az előjelentkezés nem minősül foglalásnak, a részvételi feltételeket és a jelentkezést kizárólag e-mail-ben küldött ajánlatunk tartalmazza.

Útvonal: Szöul – Suwon – Yongin – Nami Island – Szöul

1 . Nap – július 2.

Elutazás Budapestről a késő délutáni órákban az Emirates légitársaság járataival Dubaion keresztül Szöulba, magyar csoportkísérőnk társaságában.

2 . Nap – július 3.

A késő délutáni órákban érkezünk meg Szöul Incheon repülőterére, ahonnan buszos transzferrel jutunk el a szállodánkba. A szobák elfoglalása után az este szabadidő áll a rendelkezésünkre. Szállás Szöulban.

3 . Nap – július 4.

Reggel tömegközlekedéssel folytatjuk Szöul felfedezését. Elsőként a hangulatos belvárosi patakhoz, a Cheonggyecheon stream-hez látogatunk, majd innen a Gwanghwamun térre sétálunk át, ahol megismerkedhetünk az ország történetének kiemelkedő alakjaival. Következőként Szöul öt palotája közül az első és legnagyobb Gyeongbokgung palotát látogatjuk meg, ahol megtekintünk egy királyi őrségváltást is. Délután némi szabadidő áll rendelkezésre a szuvenír- és kézműves boltokkal, éttermekkel teletűzdelt Insadong utcán, majd a napot a város közepén magasodó N-Seoul Tower kilátójával zárjuk. Szállás Szöulban.

4 . Nap – július 5.

Reggeli után buszos kirándulásra Suwonba utazunk, ahol a 18. század végén épült Hwaseong erőd máig megmaradt falain sétálgathatunk. Közösen megebédelünk, majd az MBC Dramia-ba, másnéven a Daejanggeum Parkba látogatunk, mely az MBC média-óriás saját kültéri stúdiója. A két és fél millió négyzetméterenyi területen az ország történelmének több korszakát is rekonstruálták, hogy aztán itt forgassák le napjaink kedvenc kosztümös drámáinak nagy részét. Szállás Szöulban.

5 . Nap – július 6.

A mai nap már inkább Korea modern arcáról és fiatalos kultúrájáról fog szólni: a híres Gangnam városrészben teszünk egy sétát, ahol többek közt a Samsung D’Light bemutatóterének köszönhetően ismerhetjük meg a tech-óriás jövőbe mutató kütyüjeit. Metróval és gyalog folytatjuk a felfedezést, következő állomásunk az SM Town, mely a médiavállalat saját bevásárló- és szórakoztatóközpontja. Meglátogatjuk a felhőkarcolók árnyékában megbúvó bájos kis Bongeunsa templomot, majd az Apgujeong Hallyu Star Streetre tartunk, ahol a legtöbb zenei- és filmsztárt menedzselő iroda főhadiszállását találhatjuk. Nem ritka, hogy egy-egy kedvenc is felbukkanjon erre felé. Szállás Szöulban.

6 . Nap – július 7.

Egész napos program során tömegközlekedéssel folytatjuk Szöul megismerését. Elsőként a DMC, azaz Digital Media City városrészbe utazunk, ami főként TV-társaságok székházainak és tech cégeknek ad otthont, így itt sem elhanyagolható az esélye annak, hogy megpillantsunk egy-egy közszereplőt. Később a Myeongdong utcáin teszünk egy sétát, mely a legfelkapottabb bevásárlóutcák egyike, és a csúcsminőségű kozmetikai cikkek mekkája. Délután a Dongdaemun városrészbe látogatunk, mely hajnalig nyitva tartó divatos plázáiról és kortárs művészeti központjáról, a Design Plaza-ról ismert. Szállás Szöulban.

7 . Nap – július 8.

E napunkat ismét híres filmek és drámák forgatási helyszíneinek szenteljük. Busszal utazunk az Északi Han folyón található Nami Island kicsiny szigetéhez, mely legfőképp a Winter Sonata című dráma itt felvett jelenetei miatt vált ismertté, bár időközben egy komplett szórakoztató parkká vált. Délutáni állomásunk az Interactive Art Museum, amely modern, digitális technikákat felhasználva jelenít meg klasszikus műalkotásokat. Szállás Szöulban.

8 . Nap – július 9.

Egész napos szabad program áll rendelkezésre Szöul egyéni felfedezésére. Aki még a város modernebb arcára kíváncsi, tegyen egy sétát a fiatalokkal és turistákkal teli Hongdae városrészben, mely főként a közeli egyetemeinek köszönheti célközönségét, aki pedig a hagyományokkal ismerkedne, javasoljuk a látogatást a város valamelyik hagyományos piacára, mint amilyenek a Namdaemun vagy a Gwangjang piacok. Szállás Szöulban.

9 . Nap – július 10.

Délelőtt szabadprogram , majd a kora délutáni órákban kijelentkezünk a szállodából és egy félnapos buszos városnézésre indulunk búcsúzóul Szöulban. A város egyik legújabb ékkövéhez, a Lotte World Towerhez látogatunk, ahonnan 500 méter magasból csodálhatjuk a panorámát, majd a felhőkarcolóban található plázában használhatjuk ki szabadidőnket étkezésre, vásárlásra vagy csak nézelődésre. Mielőtt hazaindulnánk, még megtekintjük az 1988-as nyári olimpiai játékok helyszínét, a Seoul Olympic Parkot. Ezután az esti órákban buszos transzfer a Szöuli Incheon repülőtérre, ahonnan a késő esti órákban indul a menetrendszerinti járatunk Dubaion keresztül Budapestre. Hazaérkezés várhatóan másnap, július 11-én a déli órákban.

 

Helyi idegenvezetés a fenti programok során áll rendelkezésre, a szabadidő egyéni eltöltéséhez csoportkísérőt nem tudunk biztosítani!

Tervezett időpont: 2022. július 2 – 11.
Időtartam: 9 nap / 7 éj
Részvételi díj: 589.800 Ft /fő-től

 

A részvételi díj tartalmazza:

 • Repülőjegyet Budapest – Szöul – Budapest útvonalon
 • Repülőtéri illetékeket ( 170.000 Ft/fő – jegykiállításig változhat)
 • 7 éjszaka szállást 3 csillagos szállodában, kétágyas, standard szobákban
 • Reggelit minden nap és egyszer ebédet
 • Transzfereket a városnézések során (privát busszal és tömegközlekedéssel a program szerint)
 • Retúr repülőtéri transzfereket
 • Helyi angol nyelvű idegenvezetést és magyar csoportkísérőt a program időtartama alatt
 • Városnézést és kirándulást Szöulban, Suwonban, a Nami Island-en és az Interactive Art Museum-ba
 • A belépőket a felsorolt programok során
 • Sztornó biztosítást
 • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • A programban nem szereplő étkezéseket
 • Egyágyas felárat (105.000 Ft /fő, társítás kérhető!)

 

 • Szöul (7 éj): Best Western Premier Kukdo Hotel

Irodánk a szálloda változtatásának jogát fenntartja.

Részvételi feltételek:

 • A körutazás min. 15 fő jelentkezése esetén indul
 • Jelentkezési határidő: 2022. június 2.
 • A napi kirándulások jó fizikai erőnlétet igényelnek
 • A programváltozás jogát fenntartjuk!