Fakultatív programok Japánban

Szervezett kirándulások és programok, idegenvezetővel

Online vásárlási lehetőségünk jelenleg szünetel. Programjainkat irodánkban személyesen továbbra is megvásároljatja.

Itt böngészheti a JTB programjait Japánban. A kiválasztott programokat személyesen irodánkban, illetve online is lefoglalhatja. Utazásszervezőink várják hívását!

Feltételek:

Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben ezen az oldalon foglalja le programját, az Ön szerződéses partnere a Japanican online utazási szolgáltató, amely a JTB csoport tagja. Minden jellegű módosítás, lemondás, reklamáció, kárigény, amely a Japanican rendszerén keresztül foglalt programmal kapcsolatban felmerül a Japanican felelőségi körébe tartozik, irodánk nem jogosult eljárni ezen ügyekben. Bármilyen a foglalását érintő kérdésben, kérjük, forduljon a Japanican oldalain meghatározott és feltüntetett módon a Japanican-hez! Irodánk nem tartozik felelősséggel a Japanican oldalain feltüntetett bármely tartalomért.

Amennyiben bizonytalan a megfelelő programkiválasztásában, szívesen várjuk Önt a Japánspecialista irodájában. Utazásszervezőink örömmel segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő programot, amelyet azonos áron fizethet be irodánkban, mint az online rendszerben!