Reptéri transzfer Japánban minibusszal

Kényelmesen, háztól-házig

Érje el úti célját Japánban olcsón és gyorsan. A szállásához való eljutás legolcsóbb módja a minibusz gyűjtőjárat, amely a taxinál jóval olcsóbb áron, kényelmesen szállítja úti céljához. A szolgáltatást leginkább akkor ajánljuk, hogyha az airport limousin bus útvonala nem érinti választott szálláshelyét. Privát transzferünkkel nem kell más utasokkal osztoznia – köztes megállók nélkül, azonnal szállásához visszük.

Az buszra érvényes kupont irodánban is megvásárolhatja – már 4.200 jentől.

Megrendeléshez, kérjük lépjen velünk kapcsolatba!

Minibusz transzfer – Tokió

Gyűjtőjárat

Az érkező utasokat fél órával a gép leszállása után névtáblával várják a repülőtéren, közvetlenül a vámellenőrzés után a kijáratnál. A reptérre való indulásnál pedig 3,5 – 4 órával a menetrendszerinti indulás előtt (a felvétel helyétől függően; korábbi időpont megadható) a szálloda halljában várja a sofőr az utasokat. Gyűjtőjárat lévén a busz útvonala más utasok úti célját is érintheti (maximum három megállóval). Minden utas maximum 2 darab bőrönd szállítására jogosult.

Foglalható: legkésőbb 3 nappal indulás előtt.
Ára: 5200 JPY /fő /út (gyerekkedvezmény nincs, infant 2 év alatt ingyenes)

Privát transzfer

A gyűjtőjárathoz hasonló feltételekkel foglalható, az útvonalat azonban az utas szabja meg. Minden utas maximum 2 darab bőrönd szállítására jogosult.

Foglalható: legkésőbb 3 nappal indulás előtt.
Ára: 4 főig: 26.000 JPY /autó /út
4-8 fő: 36.400 JPY /autó /út

Minibusz transzfer – Kansai reptérről Kiotóba

Gyűjtőjárat

A transzfer szolgáltatás a repülőjárat reggel 7 és este 9 óra közötti érkezése/indulása esetén vehető igénybe.
Az érkező utasokat az 1-es terminálon, fél órával a gép leszállása után névtáblával várják, közvetlenül a vámellenőrzés után, a kijáratnál. Amennyiben a 2-es terminálra érkezik, az ingyenes shuttle bus segítségével átszállítják az 1-es terminálra, ahol a szolgáltató irodájánál találkozik a sofőrrel. A reptérre való indulásnál a megbeszélt időpontban, a szálloda halljában várja a sofőr az utasokat kb. 3,5 – 4 órával a menetrend szerinti indulás előtt. A felvétel pontos időpontját az indulás előtti nap este 6 óráig a szállodával közli a szolgáltató. Minden utas maximum 1 darab bőrönd szállítására jogosult, azonban felár ellenében egy második darab is szállítható.

Foglalható: legkésőbb 3 nappal indulás előtt.
Ára: 4.200 JPY /fő /út (gyermekeknek 12 éves korig: 2.150 JPY /fő /út – max. 2 gyermek /felnőtt)