Hogyan jussunk el a repülőtérről a városközpontba vagy szállodánkhoz?

Corporate-travel

Narita Nemzetközi Repülőtér – Tokió

A Keisei vasúttársaság Skyliner gyorsjáratával 36 perc alatt lehet megtenni a Narita repülőtér és a Tokió, Nippori állomás közti 64 kilométeres utat. A járat vagonjai tágasak és a nagyobb csomagoknak is kialakítottak egy külön rakodófelületet, mely az ülésekből is jól szemmel tartható. A lábrésznél elhelyezett áramforrás segítségével az utasok használhatják a laptopjukat is, mely kényelmesen elfér az ülés elé emelhető kis asztalon. Az gyorsjárat Narita repülőtér 2. terminálja és Tokió (Nippori, Ueno állomás) között közlekedik. Itt át lehet szállni a JR Yamanote vonalra, illetve több metróvonalra, mellyel a város bármelyik részére eljuthatnak az utasok. A jegyet az állomáson lehet megvásárolni, melynek ára egy útra 2400 JPY/fő.

A repülőtérről indulók vonatokról és buszokról bővebb információt a következő oldalon talál:
www.narita-airport.jp/en/access/index.html

Tokió (Haneda) Nemzetközi Repülőtér – Tokió

A Haneda repülőtér könnyedén elérhető a vonattal, valamint monorail-lel egyaránt. Mindkét járművel 13 perc alatt Tokió belvárosába érhetünk. Jegyet az állomáson lehet vásárolni.

Bővebb információt a repülőtérről közlekedő járatokról a következő oldalon talál:
www.haneda-airport.jp/inter/en/access

Kansai Nemzetközi Repülőtér – Oszaka/Kiotó

A Kansai repülőtér 50 km-re található Oszaka belvárosál, amit vonattal, járattól függően nagyjából egy órán belül elérhető. Kiotó is könnyen megközelíthető vasúton, ahová mindössze 75 perc alatt juthatunk a repülőtérről.

Bővebb információt a repülőtérről közlekedő járatokról a következő oldalon talál:
www.haneda-airport.jp/inter/en/access

Chūbu Centrair Nemzetközi Repülőtér – Nagoya

Nagoya belvárosa mindössze 28 perc alatt érhető el a Chūbu repülőtérről.
Bővebb információt a repülőtérről közlekedő járatokról a következő oldalon talál:
www.centrair.jp/en/to_and_from/access/index.html

Airport Limousine Bus

Transzfer a reptérről, kényelmesen

planeA repülőtérről a városba való bejutás legegyszerűbb és legkényelmesebb módja az úgynevezett “Airport Limousine Bus” szolgáltatás. A buszjárat a Narita és Haneda repülőtérről közlekedik. Bővebb információ.

Repülőjegy biztosítás

Kösse meg biztosítását nálunk!

Travel Biztonság arra az esetre, ha utazása meghiúsul, mert Ön megbetegszik, balesetet szenved, és előre megvásárolt jegyét sem tudja átíratni. Bővebb információ.