Kyoto_2-geishas-walking

Megszervezzük a tökéletes utazást az Ön számára!

A Japánspecialista egy nemzetközi márkanév, amely egyet jelent a minőségi japán utakkal Európa 16 országában. Cégünk, a JTB Hungary 1998 óta működik, mint a hazai utazási piac egyik vezető, stabil pénzügyi háttérrel rendelkező utazási vállalkozása. Ajánlataink között az egyénileg szervezett utaktól kezdve a csoportos körutazásig mindent megtalál, illetve segítségére vagyunk bármilyen egyedi utazás megtervezésében is. Tapasztalt idegenvezetőink a legprofibbak: hosszú ideig éltek Japánban, jól ismerik a kultúrát, a helyi hagyományokat és az ország történelmét. Ezenkívül mint remek előadók és szervezők biztosítják, hogy az Ön útja minél emlékezetesebb legyen.

Stabil háttér és több mint 100 éves tapasztalat

A cég tulajdonosa a japán JTB Group európai leányvállalata. Anyacégünk, a JTB Group (Japan Travel Bureau) 1912-ben alakult, és napjainkra a világ egyik legkiterjedtebb hálózatát építette ki: 27 000 alkalmazottal, 370 értékesítési irodával és 1 000 viszonteladó ügynökséggel büszkélkedhet, és évente több mint 2,5 millió ügyfél utazását szervezi. Anyacégünk tőkeerős volta garantálja, hogy Ön teljes nyugalomban érezheti magát, ha minket választ. Mikor hozzánk fordul, abban is biztos lehet, hogy a Japán védjegyévé vált minőség munkánk minden részletére kiterjed. Utazásainkat túlnyomó részben a JTB Group ázsiai irodáival közösen szervezzük, így saját irodáinkkal együttműködve gyors és versenyképes árú programokat és szolgáltatásokat tudunk biztosítani ügyfeleink számára.

Álmai útja a Japánspecialistával – Önre szabva

A Japánspecialista több mint utazási iroda: egy találkozóhely Japán szerelmeseinek. Szeretnénk Önnel is megosztani Japán iránti szenvedélyünket és szakértelmünket! Fedezze fel Japánt és kérje ajánlatunkat utazása tökéletes megszervezéséhez! Felejthetetlen élményekben gazdag utat kívánunk!