Ossza meg velünk véleményét, mellyel még nyerhet is!

Osaka_sakura-lamps

Ajánlaná másoknak is, hogy látogassanak Japánba cseresznyevirágzáskor? Miért gondolja, hogy érdemes személyesen is megnézni? Volt kedvenc hanami (cseresznyevirág-néző) helyszíne?

Kíváncsiak vagyunk tapasztalataira: hogyan érezte magát a Japánspecialista szervezte Sakura körutazáson, és mi volt a legemlékezetesebb pillanata a kint töltött idő alatt. Szeretnénk olyanokkal is megismertetni a sakura szépségeit, akik eddig talán még nem is hallottak róla. Ebben kérjük az Ön segítségét!

Írja meg nekünk legkedvesebb emlékét egy rövid beszámolóban (ha készült, mellékelt fotóval) 2018. február 20-ig (16 óra) és a beküldők között 1 db 5.000 Ft értékű voucher-t sorsolunk ki, melyet az Óbudán található autentikus japán étteremben, a Sushi Sei-ben válthat be. További nyeremények: 1 db japán mintás pénztárca, 1 db japán mintás tükör és fésű

Sorsolás időpontja:  2018. február 21-én

Az élménybeszámolókat kizárólag a keresztnév és a vezetéknév első betűjének feltüntetésével használjuk fel honlapunkon, illetve további médiumokban. A fotót kizárólag a tulajdonos beleegyezésével használjuk.

Játékszabályzat